Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP: Înfrângeri pentru Copil și UngurDragoș Savu / Mediafax Foto
09 Apr 2016

ATP: Înfrângeri pentru Copil și Ungur

Cei mai bine cotați tenismeni români în proba de simplu au pierdut partidele pe care le-au disputat sâmbătă. Ajuns în semifinalele turneului ATP Challenger Capri Watch Cup ce se desfășoară la Napoli și dotat cu premii de 42.500 EUR, Marius Copil (199 ATP) a cedat după o oră de joc în fața belgianului Arthur De Greef, locul 206 ATP, scorul final al partidei fiind 6-3, 6-2.

33 de puncte și un cec de 2.130 EUR reprezintă câștigul lui Marius, care începând de luni va urca 16 locuri în clasamentul ATP.

În calificările turneului Masters de la Monte Carlo ce va începe săptămâna viitoare, Adrian Ungur (197 ATP) a fost învins în primul tur de germanul Jan Lennard Struff, locul 112 ATP. La capătul unei partide derulate timp de o oră și 45 de minute, germanul s-a impus cu scorul 6-3, 7-6 (6) în condițiile în care Adrian a servit pentru a egala situația la seturi la scorul de 5-3.

Pentru participarea sa pe tablou, Adrian primește un cec în valoare de 1.565 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp