Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP: Înfrângeri la Pune și DohaMircea Rosca / SportPictures.eu
02 Ian 2018

ATP: Înfrângeri la Pune și Doha

Cel mai bine clasat tenismen român, Marius Copil a fost eliminat în turul inaugural al turneului Tata Open Maharashtra, competiție de categoria ATP 250 cu premii totale în valoare de 501.345 USD. Arădeanul poziționat pe locul 93 ATP a cedat la mare luptă meciul disputat cu sârbul Laslo Djere, locul 88 ATP, jocul încheiat în set decisiv disputându-se pe durata a aproape două ore și jumătate. Mai concentrat pe finalul primului set, Marius a izbutit break-ul decisiv în chiar ultimul ghem, însă roata s-a întors în actul secund și în decisiv, atunci când Djere a făcut diferența în favoarea sa, partida fiind câștigată de sârb cu 5-7, 6-4, 7-5.

Aflat la debutul parteneriatului său cu sârbul Nenad Zimonjic, Florin Mergea a fost eliminat în runda inaugurală a Qatar ExxonMobil Open, turneu ATP 250 dotat cu premii în bani de 1.286.675 USD. Favoriții numărul 4 ai tabloului, perechea formată din croatul Ivan Dodig și spaniolul Fernando Verdasco, s-au impus cu 6-1, 6-4 în 68 de minute de joc. Serviciul a fost cel care i-a trădat pe #BalkanWarriors, Florin și Nenad reușind să câștige doar 3 din 8 ghemuri pe propria lor lansare.

Alte știri din Tenis de câmp