Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP: Înfrângeri în probele de dubluMircea Rosca / SportPictures.eu
18 Aug 2017

ATP: Înfrângeri în probele de dublu

Ghinionul face parte din joc, iar acest lucru a fost probat de Horia Tecău și Jean-Julien Rojer în sferturile de finală ale probei de dublu al Masters-ului de la Cincinnati, Western & Southern Open, cu premii în bani în valoare de 4.973.120 USD.

În partida disputată contra favoriților numărul 3, britanicul Jamie Murray și brazilianul Bruno Soares, perechea româno-olandeză a fost la două puncte de a închide primul set pe propriul serviciu la 5-4, apoi tiebreak-ul a fost întors de adversari de la 3-6 la 8-6, pentru ca setul secund să-l piardă cu două ghemuri la punct decisiv de la scorul de 4-4. Astfel, favoriții s-au impus cu 7-6 (6), 6-4 după o oră și 40 de minute de joc, în timp ce Horia și Juls părăsesc Cincinnati cu câte 180 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 37.250 USD.

La Vancouver, în proba de dublu a Odlum Brown Vanopen, turneu ATP Challenger cu fond de premii de 100.000 USD, Marius Copil și reprezentantul gazdelor Philip Bester au pierdut cu 5-7, 6-7 (5) partida din sferturile de finală disputată împotriva perechii cap de serie numărul 2, James Cerretani (SUA)/Neal Skupski (Marea Britanie).

Alte știri din Tenis de câmp