Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Indian Wells: Victor Hănescu s-a calificat în turul al doileaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
14 Mar 2015

ATP Indian Wells: Victor Hănescu s-a calificat în turul al doilea

Victor Hănescu s-a calificat în runda a doua a turneului ATP World Tour Masters 1.000 de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari, după ce l-a învins, vineri, pe rusul Mikhail Youzhny, cu 6-3, 6-4, după o oră și 10 minute de joc.

Hănescu (33 ani), cel mai bun tenisman român al momentului (locul 148 ATP), a avut un serviciu foarte bun în acest meci, în care a reușit 10 ași și nu a comis nicio dublă greșeală. El a salvat singura minge de break pe care a avut-o Youzhny.

În 2015, Hănescu a eșuat în două tentative de a ajunge pe tablourile de simplu, la turneele ATP de la Memphis și Delray Beach, iar turneul challenger de la Dallas s-a oprit în optimi.

Victor Hănescu, venit din calificări la Indian Wells, și-a asigurat un cec de 17.100 dolari și 41 de puncte ATP, iar în turul secund îl va înfrunta pe italianul Andreas Seppi, cap de serie nr. 30, calificat direct în această fază.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Tenis de câmp