Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Indian Wells: Tecău și Rojer ies din scenăAFP / Mediafax Foto
16 Mar 2017

ATP Indian Wells: Tecău și Rojer ies din scenă

Punct final pentru Horia Tecău și Jean-Julien Rojer în parcursul de la BNP Paribas Open. În sferturile de finală perechea româno-olandeză i-a avut ca adversari pe britanicul Jamie Murray și brazilianul Bruno Soares, cei doi fiind cotați ca favoriți numărul 4 ai tabloului. Meciul a durat o oră și 35 de minute și a fost marcat de o notă de echilibru, favoriții impunându-se cu scorul de 7-6 (5), 6-4.

Horia și Juls au făcut primul break al partidei în ghemul 4, dar Murray/Soares au revenit și au egalat la 4. O serie de patru ghemuri în care cei aflați la primire nu au reușit decât un punct a accelerat drumul către un tiebreak în care diferența s-a făcut la ultimul punct disputat.

Setul secund a avut un moment de dezechilibru la jumătatea sa, serviciul pierdut de perechea româno-olandeză a fost imediat recuperat și se părea că decizia se va lua tot în tiebreak. Murray/Soares au forțat, însă, în ghemul 10 și după patru puncte consecutive de la 15-0 au izbutit break-ul ce a pus capăt partidei.

Horia și Juls ies astfel din competiție și sunt nevoiți să se mulțumească cu câte 180 de puncte de clasament şi un cec în valoare de 48.010 de dolari, performanță oricum superioară celei de anul trecut când au fost eliminați în primul tur de polonezii Lukasz Kubot și Marcin Matkowski.

Alte știri din Tenis de câmp