Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Indian Wells: Prestație bună în fața favorițilorMircea Rosca / SportPictures.eu
28 Feb 2018

ATP Indian Wells: Prestație bună în fața favoriților

În pofida faptului că a fost eliminat în primul tur al probei de dublu a turneului ATP Challenger din suita Oracle Challenger Series de la Indian Wells, Marius Copil a prestat alături de partenerul său, slovacul Martin Klizan, un joc curajos în partida contra favoritițor numărul 3, perechea Jeremy Chardy (Franța)/Robert Lindstedt (Suedia).

Experimentații lor adversari s-au impus în minim de seturi, fiecare dintre acestea fiind adjudecat cu un singur break înregistrat. Astfel, după aproximativ 70 de minute, Chardy și Lindstedt s-au impus cu 7-5, 6-4 după ce în primul set au anulat singura șansă de break a perechii româno-slovace și au convertit o minge din cele patru de care au beneficiat, iar în cel de-al doilea și-au construit cinci șanse de break și au fructificat una, fără a face vreo concesie lui Marius și partenerului său.

Arădeanul rămâne, așadar, implicat în proba de simplu și va juca în cursul zilei de mâine contra americanului Mitchell Krueger, locul 239 ATP.

Alte știri din Tenis de câmp