Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Indian Wells: Marius Copil, învins în decisivMircea Rosca / SportPictures.eu
11 Mar 2017

ATP Indian Wells: Marius Copil, învins în decisiv

Marius Copil, locul 111 ATP, a făcut un nou joc solid, însă din păcate a pierdut la limită în primul tur al BNP Paribas Open. Calificat în premieră pe tabloul principal al turneului californian cu premii totale în valoare de 6.993.450  USD, arădeanul a arătat că poate juca de la egal la egal cu adversari mult mai bine cotați și a prestat un tenis de calitate în fața argentinianului Horacio Zeballos, locul 73 ATP.

Primele două seturi au fost decise de tibreak, primul fiind câștigat de compatriotul nostru, apoi în decisiv sud-americanul s-a detașat la 4-0 și 5-1 și se părea că vom asista la un altfel de scenariu. Marius a avut puterea să revină până la 4-5, însă în ghemul 10, pe lansarea lui la scorul de 30-30, Zeballos a făcut cele două puncte care au pus capăt partidei după mai bine de două ore jumătate cu scorul de 6-7 (5), 7-6 (2), 6-4.

După o prestație mai mult decât onorabilă, compatriotul nostru iese cu capul sus din competiția în care a adunat 26 de puncte, 16 în calificări și alte 10 aferente primului tur, și un cec de 13.690 USD.

Alte știri din Tenis de câmp