Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Indian Wells: Mai greu decât preconizaAFP / Mediafax Foto
02 Mar 2018

ATP Indian Wells: Mai greu decât preconiza

Marius Copil a avut un meci mai greu decât se aștepta în turul secund al turneului ATP Challenger din suita Oracle Challenger Series ce se dispută săptămâna aceasta la Indian Wells. Arădeanul clasat pe locul 75 ATP a avut nevoie de două ore pentru a trece de americanul Mitchell Krueger, locul 239 ATP, scorul înregistrat pe tabela terenului numărul 15 din complexul Indian Wells Tennis Garden fiind de 6-1, 1-6, 6-4.

Venit din calificări, reprezentantul gazdelor nu a intrat în joc decât în setul secund pe care l-a câștigat cu un scor în oglindă față de cel în care a fost dominat clar de Marius, apoi a jucat de la egal la egal cu compatriotul nostru în setul decisiv. Și aici a fost cel care a avut o prestație superioară în primele trei ghemuri: în primul Marius a fost nevoit să salveze trei mingi de break pentru a reuși hold-ul, iar în al treilea Krueger a reușit să rupă din nou serviciul arădeanului. Copil a apelat la resursele de rezervă și a echilibrat tabela cu un rebreak muncit și apoi a fost mai atent la jocurile pe propria lansare, pentru ca în ghemul 10 să izbutească break-ul decisiv.

Astfel, principalul cap de serie al tabloului avansează în sferturile de finală, adversarul său din această fază fiind Darian King, jucător din Barbados clasat pe locul 191 ATP.

Alte știri din Tenis de câmp