Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Indian Wells: Eliminați în optimiRazvan Lupica / Mediafax Foto
13 Mar 2018

ATP Indian Wells: Eliminați în optimi

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au ratat accederea în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul BNP Paribas Open după ce au pierdut la limită meciul disputat aseară împotriva spaniolilor Feliciano Lopez și Marc Lopez.

Favoriții numărul 6 ai tabloului de dublu au ratat nu mai puțin de șase mingi de break în primul set pentru ca imediat ibericii să convertească prima șansă de break de care au beneficiat, avansul fiind suficient pentru ei pentru a tranșa soarta primului act. Randamentul șanselor de break a continuat să fie defavorabil perechii româno-olandeze, care în setul secund a irosit alte opt situații favorabile (trei dintre ele fiind mingi de set), față de numai patru ratate de spanioli, care s-au impus la tiebreak și au avansat în faza următoare a competiției cu scorul de 6-4, 7-6 (5) stabilit după aproximativ 100 de minute de joc.

Horia și Juls părăsesc Indian Wells în optimi, un pas înapoi față de performanța de anul trecut, acumulând câte 90 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 28.880 USD.

Alte știri din Tenis de câmp