Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Indian Wells: Dublă victorie la dubluAFP / Mediafax Foto
12 Mar 2017

ATP Indian Wells: Dublă victorie la dublu

Horia Tecău și Florin Mergea au intrat bine în concursul probei de dublu de la BNP Paribas Open. Ambii au obținut victorii grele, în supertiebreak, dar importante, împotriva unor adversari bine cotați.

Florin a fost primul care a jucat și alături de pakistanezul Aisam Ul-Haq Qureshi, o legendă a probei de dublu, a învins perechea cap de serie numărul 7, formată din croatul Ivan Dodig și spaniolul Marcel Granollers. După un prim set pierdut, Florin și Aisam au reușit o revenire frumoasă în actul secund și s-au impus în decisiv după 75 de minute cu scorul 2-6, 6-3, 10-4. În turul secund, cel al optimilor de finală, adversari le vor fi luxemburghezul Gilles Muller și americanul Sam Querrey.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au depășit o pereche croată formată din Marin Cilic și Nikola Metkic. Spre deosebire de jocul lui Florin și Aisam, Horia și Juls au câștigat primul set și l-au pierdut pe cel de-al doilea după ce au cedat singurul break la punct decisiv la 4-4. Supertiebreak-ul a fost controlat de perechea româno-olandeză, care după 77 de minute au ieșit învingători de pe teren cu scorul 6-2, 4-6, 10-6. În turul secund, cei doi vor juca împotriva perechii britanice Daniel Evans/Andy Murray, liderul mondial al clasamentului ATP concentrându-se la Indian Wells pe proba de dublu după ce la simplu a fost eliminat în această noapte de canadianul Vasek Pospisil.

Alte știri din Tenis de câmp