Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Indian Wells: Doar Tecău trece în sferturiRazvan Lupica / Mediafax Foto
14 Mar 2017

ATP Indian Wells: Doar Tecău trece în sferturi

Noaptea trecută ambii reprezentanți ai României în proba de dublu a BNP Paribas Open au disputat partidele din optimile de finală ale competiției. Florin Mergea și pakistanezul Aisam Ul-Haq Qureshi nu au mai avut același succes ca în partida din primul tur în care au eliminat perechea cap de serie numărul 7, formată din croatul Ivan Dodig și spaniolul Marcel Granollers. Contra luxemburghezului Gilles Muller și a americanului Sam Querrey, Florin și Aisam au pierdut în decisiv după o oră de joc cu scorul 6-1, 1-6, 10-6 și părăsesc competiția cu câte 90 de puncte de clasament și un cec comun de 25.320 USD.

Mai mult succes au avut Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, perechea româno-olandeză învingând cu 6-4, 6-3 după 65 de minute perechea britanică Daniel Evans/Andy Murray. Ajunși în sferturile de finală, Horia și Juls îl vor întâlni pe fratele liderului mondial al clasamentului ATP de simplu, Jamie Murray făcând pereche cu brazilianul Bruno Soares și fiind cotați ca favoriți numărul 4 ai tabloului.

Alte știri din Tenis de câmp