Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Indian Wells: Debut pozitiv pentru Tecău și RojerAFP / Mediafax Foto
11 Mar 2018

ATP Indian Wells: Debut pozitiv pentru Tecău și Rojer

De o oră și jumătate au avut nevoie Horia Tecău și Jean-Julien Rojer pentru a trece de primul tur al BNP Paribas Open. Favoriții numărul 6 ai tabloului de dublu au trecut în minim de seturi de perechea formată din americanul Ryan Harrison și Max Mirnyi din Belarus, fostul partener al lui Horia, scorul înregistrat pe tabela terenului numărul 6 din complexul Indian Wells Tennis Garden fiind de 7-6 (5), 6-4.

Jocul părea că este la îndemâna perechii româno-olandeze, care s-a detașat cu un break la 5-2 în primul set, dar adversarii au profitat de un moment de scădere a nivelului de joc și au egalat scorul la 5. În cele din urmă diferența în set a fost făcută în tiebreak, acolo unde Horia și Juls au greșit mai puțin și cu un minibreak în plus și-au trecut în cont primul act. Tot ei au pornit mai bine și în partea a doua a meciului reușind să rupă serviciul advers încă din debut, iar avantajul obținut să-l păstreze nealterat.

În turul secund, cel al optimilor de finală, ei îi vor reîntâlni pe spaniolii Feliciano Lopez și Marc Lopez, cei pe care i-au eliminat în primul tur al turneului de la Amsterdam din urmă cu o lună.

Alte știri din Tenis de câmp