Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Indian Wells: Copil începe campania americanăMircea Rosca / SportPictures.eu
27 Feb 2018

ATP Indian Wells: Copil începe campania americană

Turneul ATP Challenger din suita Oracle Challenger Series ce se dispută săptămâna aceasta la Indian Wells îl are ca principal favorit pe Marius Copil. Arădeanul aflat pe locul 75 al ierarhiei și-a respectat statutul și a trecut într-o oră de adversarul său din primul tur, britanicul Liam Broady, locul 162 WTA, scor 6-2, 6-1.

În optimile de finală, Marius va avea o nouă misiune facilă, urmând a juca împotriva învingătorului din partida ce îi opune pe americanii Mitchell Krueger, locul 239 ATP, venit din calificări, și Reilly Opelka, locul 197 ATP, posesor al unui wild card. În vârstă de 20 de ani și cu înălțime de 2,11 m, Opelka este fost câștigător la Wimbledon-ul juniorilor.

Marius evoluează și în proba de dublu, acolo unde face pereche cu slovacul Martin Klizan, cei doi urmând a debuta pe tablou contra perechii Jeremy Chardy (Franța)/Robert Lindstedt (Suedia).

Alte știri din Tenis de câmp