Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP: Hănescu pierde finala la Banja-LukaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Sep 2015

ATP: Hănescu pierde finala la Banja-Luka

Recent reintrat în top 200 ATP, Victor Hănescu a jucat astăzi finala turneului ATP Challenger ce s-a desfășurat în Bosnia-Herțegovina la Banja-Luka, dotat cu premii totale de 64.000 EUR. După un parcurs excelent, Victor a avut o prestație deosebită și în ultimul act al competiției, unde timp de aproape două ore i-a dat replica lui Dusan Lajovic, cel care astăzi a avansat 6 locuri până pe locul 96 ATP. Sârbul în vârstă de 25 de ani a învins în cele din urmă în două seturi identice cu scorul 7-6 (5), 7-6 (5), iar Victor a dovedit că poate juca fără probleme cu adversari mai tineri și mai bine plasați în clasament.

Compatriotul nostru a obținut cele 60 de puncte alocate finalistului și un cec în valoare de 5.400 EUR, urmând ca alături de adversarul lui de astăzi să se îndrepte către Sibiu, unde ambii vor evolua în turneul ATP Challenger dotat cu premii de 42.500 EUR, iar sîrbul este principal favorit al tabloului de simplu.

Alte știri din Tenis de câmp