Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Hamburg: Tecău și Krawietz avansează fără probleme în semifinaleMihaela Bobar / SportPictures.eu
15 Iul 2021

ATP Hamburg: Tecău și Krawietz avansează fără probleme în semifinale

Horia Tecău și Kevin Krawietz au avut un start promițător în proba de dublu a Hamburg European Open, turneu de categoria ATP500 dotat cu premii în valoare de 1.030.900 EUR și găzduit de Rothenbaum Tennis Center din orașul de la Marea Nordului.

În calitate de principali favoriți ai tabloului, Horia și Kevin au trecut în primul tur al tabloului de 16 de cuplul Ruben Gonzales (Filipine)/Hunter Johnson (SUA) cu scorul de 6-0, 6-1, pentru ca în sferturile de finală să dispună cu 6-3, 6-2 de echipa germană Daniel Altmaier/Rudolf Molleker, beneficiară a unui wild card.

În semifinalele turneului ei îi vor întâlni pe americanul Jamie Cerretani și mexicanul Hans Hach Verdugo, cei care în primul tur au provocat surpriza eliminării favoriților numărul 3, olandezul Matwe Middelkoop și monegascul Hugo Nys. Accederea în semifinale le asigură un cec comun în valoare de 17.960 EUR și câte 180 de puncte de clasament.

Alte știri din Tenis de câmp