Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Hamburg: A patra finală a anului pentru Tecău și KrawietzMihaela Bobar / SportPictures.eu
17 Iul 2021

ATP Hamburg: A patra finală a anului pentru Tecău și Krawietz

O oră și 8 minute a durat partida din semifinalele probei de dublu a Hamburg European Open pe care Horia Tecău și Kevin Krawietz au câștigat-o cu scorul de 6-3, 6-4 în fața perechii formate din americanul Jamie Cerretani și mexicanul Hans Hach Verdugo.

Ajunși în finala turneului de categoria ATP500 dotat cu premii în valoare de 1.030.900 EUR și găzduit de Rothenbaum Tennis Center din orașul de la Marea Nordului, Horia și Kevin au asigurate un cec comun în valoare de 24.970 EUR și câte 300 de puncte de clasament. În ultimul act al competiției, principalii favoriți ai tabloului îi vor întâlni cei ce formează dublul cap de serie numărul 2 format din germanul Tim Puetz și neo-zeelandezul Michael Venus.

Horia și Kevin se află înaintea celei de-a patra finale a anului, toate de categoria ATP500, una dintre acestea fiind câștigată, cea de la Halle în urmă cu o lună.

Alte știri din Tenis de câmp