Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Halle: Victorie la debut pentru Tecău și KrawietzMircea Roșca / SportPictures.eu
16 Iun 2021

ATP Halle: Victorie la debut pentru Tecău și Krawietz

Noventi Open, unul dintre cele opt turnee pe iarbă din calendarul ATP, se derulează săptămâna aceasta la Halle, în Germania, Horia Tecău fiind unul dintre protagoniștii probei de dublu. Alături de reprezentantul gazdelor, Kevin Krawietz, constănțeanul formează perechea cap de serie numărul 3 a tabloului de dublu al turneului de categoria ATP500 dotat cu premii totale în valoare de 1.318.605 EUR.

Ca urmare a acestui statut, Horia și Kevin au intrat în competiție ditrect în turul secund și au făcut-o cu succes, învingând cu 7-6 (3), 6-3 perechea formată din bosniacul Tomislav Brkic și sârbul Nikola Cacic. În sferturile de finală, cei doi vor juca împotriva învingătorilor din partida Raven Klaasen (Africa de Sud)/Ben McLachlan (Japonia) - Andres Molteni/Guido Pella (ambii Argentina), având asigurate câte 90 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 14.340 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp