Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Halle: Tecău și Krawietz, la un pas de primul trofeu împreunăMihaela Bobar / SportPictures.eu
18 Iun 2021

ATP Halle: Tecău și Krawietz, la un pas de primul trofeu împreună

Un meci dificil contra dublului format de belgienii Sander Gille și Joran Vliegen, favoriți numărul 6, dar trecut cu bine de Horia Tecău și Kevin Krawietz i-a propulsat pe cei doi în cea de-a treia finală a anului.

Început în luna martie, parteneriatul lor are șansa de a atinge un nou stadiu dacă se vor impune în ultimul act al Noventi Open, turneu de categoria ATP500 dotat cu premii totale în valoare de 1.318.605 EUR. Perechea româno-germană, cap de serie numărul 3 a tabloului, s-a impus astăzi cu 7-6 (6), 7-5 pe iarba de la Halle la capătul unei partide ce a durat aproximativ o oră și jumătate.

În finală, Horia și Kevin îi vor avea ca adversari pe învingătorii partidei Tim Puetz (Germania)/Michael Venus (Noua Zeelandă) - Felix Auger-Aliassime (Canada)/Hubert Hurkacz (Polonia). Accederea în finală le asigură lui Horia și Kevin câte 300 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 30.240 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp