Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Halle: Tecău ratează finalaAFP / Mediafax Foto
19 Iun 2015

ATP Halle: Tecău ratează finala

Horia Tecău a ratat calificarea în finala probei de dublu a Gerry Weber Open, turneu de categoria ATP 500 dotat cu premii totale în valoare de 1.574.640 EUR. După un meci dramatic, Horia și Jean Julien Rojer au fost nevoiți să se recunoască înfrânți de perechea Raven Klaasen (Africa de Sud) / Rajeev Ram (SUA) cu scorul de 7-6 (5), 3-6, 11-9.

În primul set, după ghemuri câștigate ușor de fiecare dintre cele două părți, echilibrul s-a menținut și în tiebreak, unde diferența a făcut-o un minibreak. Horia și Jean Julien au egalat la seturi după ce în actul secund au reușit să rupă serviciul adversarilor în ghemul 6 și au menținut apoi avantajul.

În supertiebreak Klaasen/Ram au pornit mai bine și au condus cu 4-1, dar perechea româno-olandeză a egalat la 6, pentru ca apoi să se apropie la un singur punct de câștigarea meciului la 9-7. Din păcate, nu au reușit să fructifice niciuna dintre cele două mingi de meci și Klaasen/Ram au închis meciul după patru puncte consecutive.

Horia și Jean Julien se mulțumesc, astfel, cu câte 180 de puncte și un cec de 23.990 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp