Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Halle: Tecău, primul român în semifinaleAFP / Mediafax Foto
17 Iun 2015

ATP Halle: Tecău, primul român în semifinale

În proba de dublu a Gerry Weber Open, Horia Tecău și Jean Julien Rojer au mai făcut un pas către finală învingând astăzi în sferturi perechea germană Dustin Brown / Jan-Lennard Struff. După un meci ce a durat 75 de minute, perechea româno-olandeză a câștigat cu scorul 6-7 (4), 6-1, 10-7, rupând ritmul unui meci ce a părut echilibrat după prima sa parte.

În debutul său, meciul a curs liniar, fiecare dintre părți convertind propriul serviciu. Horia și Jean Julien au ratat ocazia de a face break la punct decisiv la scorul de 5-5, ceea ce a dus la tiebreak pentru decizia în primul set. Aici, de la 3-3 cei doi nu au mai reușit să facă decât un punct și Brown/Struff au adjudecat primul set. Situația se schimbă dramatic în setul 2, principalii favoriți ai turneului exploatând la maxim serviciul și reușind să câștige la 0 toate ghemurile de serviciu, în timp ce adversarii lor au cedat primele două ghemuri de serviciu.

Intrați cu încredere în supertiebreak, Horia și Jean Julien s-au detașat constant de la 2-0 la 7-2 pentru ca apoi să vadă cum se micșorează ecartul până la două puncte, la scorul 8-6. Fără a mai face pași greșiți, cei doi au închis meciul și sunt acum în așteptarea numelor adversarilor lor din semifinală, nume ce vor fi aflate la finalul meciului dintre perechile Pablo Cuevas (Uruguay) / David Marrero (Spania) și Raven Klaasen (Africa de Sud) / Rajeev Ram (SUA).

Alte știri din Tenis de câmp