Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Halle: Primul trofeu pentru Tecău și KrawietzMihaela Bobar / SportPictures.eu
20 Iun 2021

ATP Halle: Primul trofeu pentru Tecău și Krawietz

Horia Tecău și Kevin Krawietz au trăit astăzi satisfacția câștigării primului titlu al parteneriatului lor. Perechea româno-germană s-a impus în cea de-a treia finală a scurtei lor colaborări de trei luni și jumătate și au ridicat trofeul Noventi Open, turneu de categoria ATP500 dotat cu premii totale în valoare de 1.318.605 EUR.

Un nou meci pe muchie de cuțit a fost câștigat astăzi de dublul cap de serie numărul 3 al tabloului contra perechii Felix Auger-Aliassime (Canada)/Hubert Hurkacz (Polonia), scorul stabilit după o oră și 29 de minute fiind 7-6 (4), 6-4.

Un prim set fără ghem câștigat contra serviciului a fost decis de două minibreak-uri reușite de Horia și Kevin în tiebreak, iar partida a fost închisă de perechea româno-germană cu primul și unicul break al jocului.

Câștigarea trofeului le aduce lui Horia și Kevin câte 600 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 40.200 EUR, cei doi urmând să fie vecini în clasamentul probei cu germanul pe locul 20 cu 5.020 puncte și constănțeanul pe 21 cu 4.940 puncte. De asemenea, trebuie notat faptul că în clasamentul ATP Race al probei, cei doi au urcat pe locul 7 și sunt în cărți pentru calificarea la Turneul Campionilor.

Alte știri din Tenis de câmp