Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Halle: Mergea ratează trofeulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Iun 2015

ATP Halle: Mergea ratează trofeul

Florin Mergea și Rohan Bopanna au ratat obținerea celui de-al treilea trofeu al sezonului. În finala probei de dublu a Gerry Weber Open, turneu de categoria ATP 500 dotat cu premii totale în valoare de 1.574.640 EUR, au cedat cu scorul de 7-6 (5), 6-2 în fața perechii Raven Klaasen (Africa de Sud) / Rajeev Ram (SUA).

Meciul de o oră și 15 minute a fost început bine, cu break de Florin și Rohan, dar s-au văzut egalați la 3 de adversarii lor care au arătat un joc solid la retur. În tiebreak inițiativa a aparținut perechii Klaasen / Ram, care s-au detașat la 3-0 cu două minibreak-uri, Florin și Rohan reușind să anuleze handicapul și să egaleze la 4.

Finalul tiebreak-ului aparține adversarilor lor, care în startul setului secund pun presiune pe serviciul perechii româno-indiene. Astfel apar două break-uri câștigate la punct decisiv, în timp ce jocul lor la serviciu nu lasă nicio șansă lui Florin și Rohan, pe tabelă înregistrându-se două ghemuri albe. La 4-0 băieții noștri fac primul ghem în set, după care sunt din nou neputincioși pe serviciul adversarilor și salvează o primă minge de meci la punctul decisiv al ghemului 7.

Klaasen / Ram închid în cele din urmă meciul cu un nou ghem alb, al patrulea în set și Florin și Rohan părăsesc Halle cu câte 300 de puncte și un cec de 50.880 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp