Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Geneva: Favoriții își respectă statutulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Mai 2017

ATP Geneva: Favoriții își respectă statutul

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer sunt principalii favoriți ai probei de dublu din cadrul Banque Eric Sturdza Geneva Open, turneu de categoria ATP World Tour 250 găzduit de Tennis Club de Genève din Parc des Eaux-Vives, cel mai vechi și mai mare club de tenis din Elveția. Cu un fond de premiere în bani de 482.060 EUR, turneul este patronat de Eric Sturdza, bancher de origine română și jucător de tenis, în această calitate numărându-se între primii 10 tenismeni din Elveția atunci când se afla în activitate.

În primul tur al competiției, Horia și Juls și-au luat revanșa în fața perechii olandeze Wesley Koolhof / Matwe Middelkoop, cei care îi învinseseră în semifinalele turneului de la Rotterdam în urmă cu trei luni. După o oră și 48 minute de joc perechea româno-olandeză s-a impus cu 7-6 (5), 7-6 (3) și va juca în turul secund, cel al sferturilor de finală, contra perechii învingătoare din partida Joao Sousa/Constantin Sturdza - Philipp Petzschner/Alexander Peya.

Alte știri din Tenis de câmp