Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Eckental: Victorii în BavariaCosmin Iftode / SportPictures.eu
03 Nov 2015

ATP Eckental: Victorii în Bavaria

În Bavaria, la Eckental, în apropiere de Nurnberg, are loc săptămâna aceasta un turneu din categoria ATP Challenger dotat cu premii de 35.000 EUR. Denumit Bauer Watertechnology Cup 2015, turneul numără printre participanții probei de simplu și un român, Marius Copil, cel care săptămâna aceasta ocupă locul 181 ATP.

În primul tur, arădeanul a jucat cu olandezul Igor Sijsling, locul 163 ATP, pe care l-a învins cu 6-3, 6-2 la capătul unei partide de numai 47 de minute. Următorul adversar al lui Marius este belgianul Ruben Bemelmans, locul 109 ATP și al doilea favorit al tabloului, iar meciul este prins în programul zilei de joi.

Pe tabloul de dublu este prezent un alt român, Costin Pavăl, victorios și el alături de olandezul Sander Arends în disputa cu perechea Uladzimir Ignatik (Belarus) / Aslan Karatsev (Rusia). Perechea româno-olandeză a câștigat cu 4-6, 6-3, 14-12 și vor disputa meciul din sferturile de finală împotriva câștigătorilor întâlnirii Ilija Bozoljac (Serbia) / Mate Pavic (Croația) – Mateusz Kowalczyk (Polonia) / Dino Marcan (Croația).

Alte știri din Tenis de câmp