Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Dubai: Tecău/Rojer la prima finală a sezonuluiAFP / Mediafax Foto
03 Mar 2017

ATP Dubai: Tecău/Rojer la prima finală a sezonului

Victorie extraordinară pentru perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer în semifinalele probei de dublu a Dubai Duty Free Tennis Championships! Cei doi au câștigat cu 7-6 (8), 6-3 după 80 de minute de joc partida disputată contra principalilor favoriți ai tabloului turneului ATP 500 cu premii totale în valoare de 2.617.160 USD, dublul format din finlandezul Henri Kontinen și australianul John Peers.

Primul set a fost unul în care fiecare dintre părți a exploatat la maxim arma serviciului, singura minge de break fiind trecută în contul perechii româno-olandeze la un punct decisiv. În tiebreak Horia și Juls au anulat trei mingi de set ale adversarilor și au convertit a doua șansă de care au dispus luând setul și un consistent avantaj moral în fața adversarilor lor.

Intrând cu dreptul în setul secund după ce au salvat trei mingi de break, perechea româno-olandeză a trecut peste ghemul câștigat de adversari și a reușit să ia următoarele trei ghemuri în care a cedat un singur punct.

Avantajul obținut a fost apărat și astfel Horia și Juls au obținut calificarea în prima lor finală a sezonului în care îi vor avea ca adversari pe indianul Rohan Bopanna și polonezul Marcin Matkowski. Meciul este programat mâine cu începere de la ora 15:00 ora României.

Alte știri din Tenis de câmp