Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Dubai: Tecău și Rojer se încoronează în EmirateAFP / Mediafax Foto
04 Mar 2017

ATP Dubai: Tecău și Rojer se încoronează în Emirate

Primul titlu al anului 2017 a sosit pentru Horia Tecău și Jean-Julien Rojer în Golf, după o finală strânsă a Dubai Duty Free Tennis Championships.

După ce au trecut în două seturi în partidele disputate anterior, astăzi cei doi au avut nevoie de supertiebreak pentru a trece de indianul Rohan Bopanna și polonezul Marcin Matkowski și au câștigat cu 4-6, 6-3, 10-3 după 80 de minute de joc intens.

Astfel, favoriții numărul 4 ai tabloului turneului ATP 500 cu premii totale în valoare de 2.617.160 USD au reușit să obțină câte 500 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 157.570 USD, pentru ei urmând acum o deplasare lungă până în California. Acolo ei vor lua startul la BNP Paribas Open de la Indian Wells, primul dintre cele nouă turnee ATP World Tour Masters 1000 ale anului, pe care anul trecut l-au părăsit din primul tur.

Au astfel ocazia de a acumula puncte prețioase în clasament, acum Horia ocupând locul 15 în clasamentul la zi, neoficial, iar Juls locul 20.

Alte știri din Tenis de câmp