Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Dubai: Reîntâlnire cu ghinionRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Mar 2017

ATP Dubai: Reîntâlnire cu ghinion

Reîntâlnirea cu fostul său coechipier Rohan Bopanna nu a fost fastă pentru Florin Mergea, jucătorul indian obținând alături de partenerul său polonezul Marcin Matkowski accesul în semifinalele probei de dublu a Dubai Duty Free Tennis Championships.

După victoria cu scorul de 6-3, 6-4 obținută în mai puțin de o oră, cei doi au pus capăt parcursului lui Florin și sârbului Viktor Troicki, care sunt nevoiți să părăsească la turneul ATP 500 din Golf cu câte 90 de puncte și un cec comun în valoare de 19.860 USD.

Perechea Bopanna/Matkowski se înscrie în acest fel între favoriții jumătății inferioare de tablou pentru accederea în finală. Mâine perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer va evolua în optimi împotriva perechii germane Philipp Kohlschreiber/Florian Mayer, care a beneficiat de abandonul în primul tur al dublului Lucas Pouille (Franța)/Fernando Verdasco (Spania).

Alte știri din Tenis de câmp