Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Dubai: Mergea ratează finalaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Feb 2015

ATP Dubai: Mergea ratează finala

După înfrângerea la limită, dureroasă, a lui Horia Tecău, am revăzut același scenariu repetat în cealaltă semifinală a zilei, în care protagonist a fost Florin Mergea.

După un prim set câștigat în tiebreak de Florin și partenerul său, Dominic Inglot, adversarii lor – pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi și sârbul Nenad Zimonjic – au convertit singura șansă de break pe care au avut-o în setul secund și au reușit să egaleze tabela la general.

Decisivul pornește mai bine pentru adversari, care se instalează la conducere cu 4-2, dar Florin și Dominic întorc la 6-4 pentru ei și apoi 8-5. Egalați la 8, cei doi reușesc un punct după care Quereshi-Zimonjic încheie meciul cu trei puncte consecutive.

După o oră și jumătate de joc tabela indica 6-7 (2), 6-4, 11-9 pentru perechea sârbo-pakistaneză, în timp ce Florin și Dominic părăsesc turneul cu câte 180 de puncte de clasament și un cec de 107.830 USD, dar și cu regretul că au fost din nou foarte aproape de a treia finală a sezonului.

Alte știri din Tenis de câmp