Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Dubai: Copil pierde în optimiAFP / Mediafax Foto
01 Mar 2017

ATP Dubai: Copil pierde în optimi

Un meci scurt, de numai 57 de minute, a pus capăt aventurii lui Marius Copil la Dubai Duty Free Tennis Championships. Arădeanul clasat pe locul 124 ATP a fost învins în turul secund, cel al optimilor de finală ale celui de-al treilea turneu ATP 500 al anului, dotat cu premii în valoare de 2.617.160 USD, și al doilea la care compatriotul nostru a luat startul.

Francezul Lucas Pouille, locul 15 ATP și favorit numărul 7 al tabloului, a trecut cu scorul de 6-1, 6-4, după ce în primul set a fructificat două dintre cele trei mingi de break în timp ce Marius a ratat singura șansă ivită. Cu toate că arădeanul și-a ridicat nivelul jocului, situația a fost similară în actul secund, în care francezul a reușit un break după două șanse obținute în același ghem, iar compatriotul nostru a irosit toate cele trei mingi de break de care a dispus.

Cu 65 de puncte și un cec în valoare de 34.100 USD, Marius va urca maxim până pe locul 110, un nou ”career high” ce îl alimentează pozitiv pentru sezonul american de hard.

Alte știri din Tenis de câmp