Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Dubai: Copil continuă ascensiuneaMircea Rosca / SportPictures.eu
28 Feb 2017

ATP Dubai: Copil continuă ascensiunea

După ce săptămâna aceasta a obținut cea mai bună clasare a carierei în clasamentul ATP, locul 124, Marius Copil a continuat seria prestațiilor pozitive și a trecut astăzi de o manieră categorică de un adversar mult mai bine cotat decât el.

În primul tur al Dubai Duty Free Tennis Championships, turneu ATP 500 dotat cu premii în valoare de 2.617.160 USD, germanul Jan-Lennard Struff, locul 59 ATP, a fost nevoit să se recunoască învins după o oră și 8 minute cu scorul de 6-4, 6-2. Arădeanul a prestat un joc solid, plin de încredere, cu 8 ași și un singur break cedat la singura șansă a adversarului, dublat de un joc la retur agresiv, cu patru break-uri câștigate din cele 13 mingi de break de care a dispus.

Ajuns între cei 16 jucători care au rămas în cursa pentru titlu, Marius se va lupta pentru un loc în sferturile de finală cu finalistul de la București de anul trecut, francezul Lucas Pouille, locul 15 ATP și favorit numărul 7 al tabloului. Singura întâlnire dintre cei doi a avut loc anul trecut, francezul impunându-se în patru seturi pe iarba de la Wimbledon.

Alte știri din Tenis de câmp