Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Dubai: A 21-a finală pentru Tecău și RojerAFP / Mediafax Foto
02 Mar 2018

ATP Dubai: A 21-a finală pentru Tecău și Rojer

Aproape de a recidiva, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer sunt în postura de a-și apăra titlul de la Dubai Duty Free Tennis Championships, turneu de categoria ATP 500 dotat cu premii în bani de 2.623.485 USD. În semifinalele competiției în care au pornit ca favoriți numărul 2 ai tabloului, Horia și Juls au avut o partidă complicată contra perechii cap de serie numărul 3 formată din croatul Ivan Dodig și americanul Rajeev Ram. Întreruptă în două rânduri din cauza ploii, partida a fost adjudecată de perechea româno-olandeză cu scorul de 7-5, 6-3 după o oră și jumătate de joc efectiv.

Succesul îi aduce pe Horia și Juls în a 21-a finală a lor, până acum randamentul fiind unul extraordinar cu 16 victorii înregistrate în 20 de partide. Prima finală a celor doi s-a disputat în februarie 2014 și a fost câștigată în cadrul turneului ATP 250 de la Zagreb.

În ultimul act al turneului de la Dubai, cei doi vor juca mâine împotriva învingătorilor partidei Damir Dzumhur (Bosnia și Herțegovina)/Filip Krajinovic (Serbia) - Leander Paes (India)/James Cerretani (SUA).

Alte știri din Tenis de câmp