Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP: Dima și Antonescu, victorii la CartagenaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Feb 2016

ATP: Dima și Antonescu, victorii la Cartagena

Dragoș Dima și Vasile Antonescu au trecut în turul secund al turneului ITF 10k de la Cartagena, din Spania. Dima l-a învins ieri pe spaniolul Miguel Semmler (939 ATP) cu 6-3, 1-6, 6-1 și va juca mâine cu principalul favorit, belgianul Arthur De Greef (225 ATP). Antonescu a dispus în prima rundă de un alt român, Alex Jecan, constănțeanul impunându-se cu 6-4, 7-6 (10), iar în turul secund va da piept cu Adria Mas Mascolo, spaniol clasat pe 880 ATP și venit din calificări. Antonescu și Jecan au evoluat împreună la dublu și au trecut deja două tururi. Ieri au învins categoric cu 6-1, 6-0 perechea Pedro Bernabe Franco (Spania)/Enrico Burzi (Italia), pentru ca astăzi să treacă de spaniolii Alejandro Ibanez Gallego/Tomas Pusic Whitmore cu 6-3, 6-2 și să se califice în semifinalele turneului.

Într-un turneu ATP Challenger cu premii de 42.500 EUR + ospitalitate ce are loc la Cherbourg, în Franța, Adrian Ungur a părăsit din primul tur ambele probe, de simplu și de dublu. La simplu, Adrian a pierdut în fața favoritului numărul 2, japonezul Yoshihito Nishioka, locul 110 ATP, cu scorul 1-6, 6-0, 6-2, iar la dublu a evoluat alături de italianul Andrea Arnaboldi și în calitate de favoriți 4 ai tabloului au cedat cu 6-2, 6-0 în partida disputată contra perechii franceze David Guez/Alexandre Sidorenko.

Alte știri din Tenis de câmp