Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Washington: Debut bun în penultima repetiție pentru RioDan Tautan / Mediafax Foto
21 Iul 2016

ATP Washington: Debut bun în penultima repetiție pentru Rio

Citi Open, turneu ATP 500 cu premii financiare de 1.629.475 USD organizat la Washington, îi are ca favoriți numărul trei pe tenismenii români Florin Mergea şi Horia Tecău. Din această postură, cei care ne vor reprezenta la Olimpiada de la Rio au câştigat aseară meciul disputat în primul tur al competiției împotriva dublului american format din Denis Kudla și Francis Tiafoe, învitați să participe în baza unui wild-card.

După mai puțin de o oră de joc, Florin și Horia s-au impus în două seturi identice, scor 6-3, 6-3, și au obținut biletele pentru sferturile de finală ale turneului disputat pe terenurile de hard ale Rock Creek Park Tennis Center din capitala americană.

Pentru Horia este o revenire plăcută, el având în palmares titlul din 2014 al probei de dublu de la acest turneu, cucerit atunci împreună cu Jean Julien Rojer. Până la reeditarea performanței, Horia va trebui să treacă împreună cu Florin, semifinalist anul trecut împreună cu Rohan Bopanna, de perechea Olivier Marach (Austria) / Fabrice Martin (Franţa).

Alte știri din Tenis de câmp