Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP: Copil pierde la Acapulco, Tecău în sferturi la DubaiMihaela Bobar / SportPictures.eu
27 Feb 2019

ATP: Copil pierde la Acapulco, Tecău în sferturi la Dubai

În turneul ATP 500 Abierto Mexicano TELCEL, având premii în valoare de 1.780.060 USD, Marius Copil a cedat în set decisiv partida din primul tur în care l-a întâlnit pe Diego Schwartzman. Argentinianul clasat pe locul 25 ATP și cap de serie numărul 4 al tabloului s-a impus cu scorul de 6-3, 4-6, 6-1 într-un meci în care arădeanul a fost trădat de principala sa armă, serviciul. Cu un cec de 13.540 USD și fără puncte de clasament, compatriotul nostru clasat pe locul 74 ATP părăsește competiția mexicană.

În schimb, Horia Tecău continuă seria evoluțiilor pozitive alături de Jean-Julien Rojer, cei doi trecând astăzi de perechea formată din austriacul Jurgen Melzer și sârbul Nenad Zimonjic. Partida a contat pentru primul tur al Dubai Duty Free Tennis Championships, turneu ATP 500 cu premii în valoare de 2.736.845 USD și avansează în sferturile de finală ale competiției.

Aici, Horia și Juls îi vor avea ca adversari pe georgianul Nikoloz Basilashvili și britanicul Matthew Ebden.

Alte știri din Tenis de câmp