Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Como: Ungur avansează în semifinaleOvidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto
02 Sep 2016

ATP Como: Ungur avansează în semifinale

Torneo Citta di Como, turneu ATP Challenger cu premii în valoare de 42.500 EUR, îl are printre semifinaliști pe Adrian Ungur. Piteșteanul clasat pe locul 229 ATP a trecut trei tururi și se apropie de ultimul act al competiției.

În primul meci Adrian a jucat împotriva favoritului numărul 2 al tabloului, spaniolul Roberto Carballes Baena, ocupant al locului 103 ATP, de care a trecut în două ore de joc cu 7-5, 7-6 (4). După meciul pe muchie de cuțit cu spaniolul, Adrian a beneficiat de retragerea din turneu a adversarului din turul secund, sârbul Filip Krajinovic, locul 157 ATP, și a avansat în faza sferturilor de finală, unde astăzi l-a înfruntat pe argentinianul Andrea Collarini, locul 388 ATP. Intrat pe tablou din postura de lucky-loser, sud-americanul a rezistat o oră și 50 de minute, Adrian învingându-l în cele din urmă cu 6-4, 6-4.

În penultimul act al competiției, Adrian va juca cu francezul Kenny De Schepper, locul 165 ATP, cei doi aflându-se la prima întâlnire în circuit.

Alte știri din Tenis de câmp