Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Cincinnati: Victorie de moral și calificare în sferturiAFP / Mediafax Foto
17 Aug 2017

ATP Cincinnati: Victorie de moral și calificare în sferturi

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au obținut o victorie importantă în turul secund al probei de dublu al Masters-ului de la Cincinnati, Western & Southern Open, cu premii în bani în valoare de 4.973.120 USD.

După o perioadă în care nu au reușit să treacă de turul secund al competițiilor în care au evoluat, perechea româno-olandeză a repurtat o victorie importantă, de moral, asupra unui dublu cotat ca favorit. Sud-africanul Raven Klaasen și americanul Rajeev Ram, cei care sunt cotați drept capi de serie numărul 6 ai turneului, au fost nevoiți să se recunoască învinși în minim de seturi, Horia și Juls reușind să învingă cu 7-5, 6-3 după o oră și 6 minute.

Ceea ce este important de subliniat și constituie un reper în calitatea jocului la serviciu, cei doi nu au cedat pe lansările lor decât 7 puncte, 3 în primul set și 4 în cel de-al doilea.

În sferturile de finală, ei vor da de favoriții numărul 3, britanicul Jamie Murray și brazilianul Bruno Soares, meci prins în programul zilei de vineri.

Alte știri din Tenis de câmp