Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Cincinnati: Tecău și Rojer s-au calificat în sferturiRazvan Lupica / Mediafax Foto
21 Aug 2015

ATP Cincinnati: Tecău și Rojer s-au calificat în sferturi

Perechea Horia Tecău / Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 3, s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului Masters 1000 ATP de la Cincinnati, dotat cu premii în valoare de 3.826.655 dolari, în urma victoriei în trei seturi, 6-4, 3-6, 11-9, înregistrată joi în fața cuplului Alexander Peya (Austria) / Bruno Soares (Brazilia).

Tecău și Rojer, care și-au asigurat un cec în valoare de 28.530 dolari și 180 de puncte ATP, vor întâlni în următorul meci perechea Nenad Zimonic (Serbia) / Marcin Matkowski (Polonia), cap de serie numărul 6, învingătoare cu 7-6 (4), 6-4, în fața cuplului Raven Klaasen (Africa de Sud) / Rajeev Ram (SUA).

În sferturile probei de dublu de la Cincinnati va evolua și perechea Florin Mergea / Rohan Bopanna, care va avea o misiune dificilă în fața favoriților nr. 2, croatul Ivan Dodig și brazilianul Marcelo Melo.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Tenis de câmp