Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Cincinnati: Tecău și Rojer luptă pentru trofeuAFP / Mediafax Foto
21 Aug 2016

ATP Cincinnati: Tecău și Rojer luptă pentru trofeu

O nouă victorie asupra fraților Bob și Mike Bryan i-a adus pe Horia Tecău și Jean Julien Rojer în finala Western & Southern Open, turneu de categoria cu premii totale în bani în valoare de 4.362.385 USD.

Disputat la Cincinnati în paralel cu turneul WTA cu același nume, turneul este unul remarcabil pentru perechea româno-olandeză, care până în faza semifinalelor au avut două meciuri pe muchie de cuțit și câștigate la limită în supertiebreak cu adversari redutabili.

Intrați direct în turul 2, Horia și Juls au trecut de Dominic Inglot (Marea Britanie) / Marcin Matkowski (Polonia) cu 6-3, 4-6, 10-8, apoi în sferturi de Jamie Murray (Marea Britanie) / Bruno Soares (Brazilia) cu 4-6, 6-2, 11-9.

În semifinală, cei doi s-au întâlnit pentru a doua oară în mai puțin de o lună cu frații americani Bryan și s-au impus în minim de seturi, cu 6-3, 7-6 (5) în 76 de minute, Tecău și Rojer se pregătesc acum de finala în care îi vor căuta revanșa în fața perechii formate din croatul Ivan Dodig și brazilianul Marcelo Melo. La Toronto, Dodig/Melo au câștigat disputa din penultimul act al turneului, însă Horia și Juls au alt tonus și sunt încărcați pozitiv după a doua victorie consecutivă asupra foștilor lideri mondiali.

Alte știri din Tenis de câmp