Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Cincinnati: Eliminați în supertiebreakAFP / Mediafax Foto
19 Aug 2018

ATP Cincinnati: Eliminați în supertiebreak

Nevoiți să joace al doilea meci la câteva ore distanță de primul, Horia Tecău și partenerul său Jean Julien Rojer au cedat în semifinalele probei de dublu al Western & Southern Open, turneu de categoria ATP Masters 1000 cu premii financiare în valoare de 5.669.360 USD.

După ce s-au impus în fața perechii spaniole Feliciano Lopez/Marc Lopez în sferturile de finală, Horia și Juls au intrat în teren pentru semifinala contra perechii Jamie Murray (Marea Britanie)/Bruno Soares (Brazilia), cap de serie numărul 4.

Un prim set echilibrat, fără break, câștigat în decisiv de băieții noștri în prelungirile tiebreak-ului a fost urmat de unul în care adversarii au convertit ambele șanse de break de care au dispus și au împins meciul în prelungiri. Aici, Horia și Juls au condus cu 5-2, dar Murray și Soares au reușit o revenire spectaculoasă și au închis supertiebreak-ul la 6.

O oră și jumătate a durat partida încheiată cu scorul de 6-7 (7), 6-2, 10-6 în favoarea perechii Murray/Soares, Horia și Juls mulțumindu-se cu câte 360 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 82.770 USD.

Alte știri din Tenis de câmp