Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Cincinnati: Copil intră pe tabloul principalAFP / Mediafax Foto
13 Aug 2018

ATP Cincinnati: Copil intră pe tabloul principal

Marius Copil a depășit cele două obstacole ce îl despărțeau de tabloul principal al Western & Southern Open, turneu de categoria ATP Masters 1000 cu premii financiare în valoare de 5.669.360 USD.

În primul tur al calificărilor, arădeanul clasat pe locul 92 ATP a avut o misiune mai complicată în fața britanicului Cameron Norrie, locul 67 ATP și favorit numărul 6 al tabloului. Confirmând jocul bun pe hard, Marius s-a impus cu 6-4, 3-6, 6-3 și a avansat în finala calificărilor. Aici adversar i-a fost Jeffrey John Wolf, locul 587 ATP, beneficiar al unui wold card, jucător în vârstă de 19 ani care îl eliminase în primul tur pe favoritul numărul 14, slovacul Jozef Kovalik. Marius a fost la fel de concentrat și a câștigat în două seturi, scor, 6-4, 7-6 (2).

Intrat pe tabloul principal, Copil va da piept cu germanul Philipp Kohlschreiber, locul 35 ATP, meciul fiind programat în cursul zilei de marți.

Alte știri din Tenis de câmp