Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Casablanca: Mergea-Bopanna joacă în semifinaleOvidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto
09 Apr 2015

ATP Casablanca: Mergea-Bopanna joacă în semifinale

Meci pe muchie de cuțit pentru Florin Mergea și Rohan Bopanna în sferturile de finală ale tabloului de dublu al Grand Prix Hassan II de la Casablanca, Maroc. Partida contra spaniolilor Nicolas Almagro / Guillermo Garcia-Lopez a fost decisă în supertiebreak, după 80 de minute de joc cei care au ieșit învingători fiind dublul româno-indian cu scorul 4-6, 7-6 (4), 10-4.

Un singur break, în ghemul 7, a fost de ajuns pentru spanioli pentru a înclina balanța în primul set, dar Mergea-Bopanna au început în forță actul secund și au luat conducerea cu 4-1. Spaniolii recuperează serviciul cedat în ghemul 7 și setul a curs către tiebreak. La 2-2 Florin și Rohan au accelerat și cu patru puncte consecutive și-au făcut rost de tot atâtea mingi de set, dintre care au irosit doar două.

Intrați în supertiebreak, cei doi au trecut în avantaj cu 5-1, apoi 7-2 și 9-3 pentru ca după 12 minute să încheie cu 10-4, dovedind încă o dată că acest sistem de departajare este o probă de foc în care jucătorii experimentați fac diferența.

În semifinale, dublul Mergea-Bopanna va juca împotriva perechii formate din spaniolul Pablo Andujar și austriacul Oliver Marach, fostul partener al lui Florin împreună cu care anul trecut a câștigat trofeul la Vina del Mar.

Alte știri din Tenis de câmp