Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Canberra: Copil începe sezonul la AntipoziMircea Roșca / SportPictures.eu
07 Ian 2020

ATP Canberra: Copil începe sezonul la Antipozi

Marius Copil și-a început sezonul cu o participare în cadrul turneului ATP Challenger 125 de la Canberra, Apis Canberra International (Bendigo), turneu dotat cu premii totale de 162.480 USD + ospitalitate.

Dacă evoluția pe tabloul de simplu a fost una scurtă, arădeanul clasat pe locul 152 ATP a avut mai mult succes în cea de dublu. Pe tabloul de 48 de jucători, Marius l-a întâlnit în primul tur pe reprezentantul gazdelor Andrew Harris, locul 160 ATP, în fața căruia a fost nevoit să se recunoască învins după un joc întins pe durata a două ore și jumătate și încheiat cu scorul de 4-6, 7-5, 7-6 (7) în favoarea jucătorului de la Antipozi după ce compatriotul nostru a avut minge de meci la 6-5 în tiebreak.

În proba de dublu, Marius a pășit cu dreptul alături de ucraineanul Denys Molchanov, cei doi depășindu-i cu 6-4, 6-7 (6), 10-3 pe spaniolul Jaume Munar și finlandezul Emil Ruusuvuori, iar în sferturile de finală îi vor avea ca adversari pe favoriții numărul 3, israelianul Jonathan Erlich și Andrei Vasilevski din Belarus.

Alte știri din Tenis de câmp