Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Budapesta: Copil pierde în primul turMihaela Bobar / SportPictures.eu
23 Apr 2018

ATP Budapesta: Copil pierde în primul tur

Turneul Gazprom Hungarian Open de categorie ATP 250 patronat de Ion Țiriac și organizat la Budapesta a demarat astăzi meciurile de pe tabloul principal. Un singur român a fost prezent pe lista de 28 de jucători, Marius Copil, locul 84 în ierarhia mondială, care a fost nevoit să înfrunte unul dintre capii de serie ai competiției cu premii financiare în valoare de 501.345 EUR.

Adversarul lui a fost favoritul numărul 5, slovenul Aljaz Bedene, locul 57 ATP, de care a fost învins în set decisiv, scorul după două ore și 20 de minute fiind 6-7 (3), 7-5, 6-3 în favoarea acestuia. După ce a câștigat primul set, Marius a salvat două mingi de set la 5-4 pentru Bedene în setul secund și a beneficiat de o pauză cauzată de ploaie. La reluare Bedene a izbutit în cele din urmă break-ul ce i-a adus setul și în decisiv s-a desprins rapid la 3-0, păstrând apoi avantajul până la final.

Doar un cec în valoare de 5.075 EUR este recompensa lui Marius pentru prezența sa pe tabloul principal de simplu, el urmând să concureze și în proba de dublu alături de Florin Mergea.

Alte știri din Tenis de câmp