Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Budapesta: Copil câștigă primul titlu de simplu al sezonuluiSilvia Ilie / Mediafax Foto
30 Oct 2016

ATP Budapesta: Copil câștigă primul titlu de simplu al sezonului

Marius Copil își încununează prestația din această toamnă cu primul titlu ATP al sezonului și al treilea al carierei. Chiar dacă este vorba de un turneu ATP Challenger, WHB Hungarian Open, organizat la Budapesta și dotat cu premii de 64.000 EUR + ospitalitate, trofeul a fost cucerit după ce arădeanul s-a impus într-o finală în care adversar i-a fost un jucător cu multă experiență în circuit, belgianul în vârstă de 32 de ani Steve Darcis, locul 115 ATP și cap de serie numărul 4 al tabloului.

În finala disputată astăzi Marius a obținut victoria după un joc ce a durat o oră și 13 de minute, fiind a doua în fața belgianului în interval de două săptămâni după cea de săptămâna trecută din optimile de finală ale turneului de la Anvers. Ca și atunci, Marius s-a impus în minim de seturi, de data aceasta cu 6-4, 6-2 într-o partidă pe care a controlat-o fără probleme.

Premiul învingătorului constă într-un cec de 9.200 EUR și 100 de puncte ce îl ajută pe Marius să facă un salt de 38 de locuri în clasament, de mâine urmând să se situeze pe locul 137 ATP, la o distanță de numai 13 poziții de cea mai bună clasare a carierei.

Alte știri din Tenis de câmp