Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Basel: Start falsOvidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto
27 Oct 2015

ATP Basel: Start fals

Swiss Indoors Basel, turneu cu premii totale în valoare de 1.575.295 EUR, a început defavorabil pentru cei doi jucători români angrenați în competiție pe tabloul de dublu. Florin Mergea și Rohan Bopanna au pierdut partida din primul tur disputată contra perechii Alexander Peya / Bruno Soares.

Dublul austriaco-brazilian a învins în puțin mai mult de o oră de joc cu scorul 4-6, 6-1, 10-8 într-un supertiebreak în care Florin și Rohan au condus cu 4-0, 6-3 și 8-7 cu două servicii la dispoziție.

Învinșii părăsesc competiția cu un cec de 5.960 EUR și așteaptă Masters-ul de la Paris pentru a afla dacă se vor afla între cele 8 perechi calificate la Turneul Campionilor de la Londra.

De aceste griji au scăpat Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, care vor juca astăzi în primul tur la Basel contra perechii Andreas Seppi (Italia) / Leonardo Mayer (Argentina). Cu toate că pe tablou au intrat din postura de favoriți numărul 2, Horia și Jean-Julien au o mare șansă la câștigarea trofeului după ce principalii capi de serie Ivan Dodig (Croația)/Marcelo Melo (Brazilia) au fost nevoiți să se retragă din cauza accidentării brazilianului la piciorul stâng.

Alte știri din Tenis de câmp