Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Basel: Sfert de finală pentru Tecău și RojerAFP / Mediafax Foto
22 Oct 2018

ATP Basel: Sfert de finală pentru Tecău și Rojer

Capi de serie numărul 3 ai tabloului probei de dublu din cadrul Swiss Indoor Basel, turneu de categoria ATP 500 cu premii totale în valoare de 1.984.420 EUR, Horia Tecău și Jean Julien Rojer au trecut în două seturi de perechea olandeză Robin Haase/Matwe Middelkoop și s-au calificat în sferturile de finală ale competiției.

Partida contând pentru primul tur a fost câștigată de perechea româno-olandeză cu scorul de 6-3, 6-4 după un joc întins pe durata a numai 55 de minute. Meciul a avut un ritm accelerat, în primele șase ghemuri fiind contabilizate numai trei puncte la retur, apoi băieții noștri au fost mai atenți și după ce au reușit hold-ul într-un un ghem mai disputat, au făcut break-ul și au închis setul la punct decisiv după ce au revenit de la 15-40.

Momentul bun al lor a fost continuat cu break în startul setului secund urmat de o serie de șapte ghemuri de serviciu în care la primire nu s-au obținut decât 6 puncte. Perechea olandeză a salvat două mingi de meci în ghemul 9 și a supraviețuit pe propriul serviciu, după care a cedat la a doua șansă de a închide partida construită de Horia și Juls pe propriul serviciu.

Așadar, victorie de moral pentru Tecău și Rojer pe finalul unui sezon în care constănțeanul a suferit din cauza accidentărilor și au fost obligați să privească de la distanță topul echipelor calificate pentru Turneul Campionilor. Revenind la turneul elvețian, ei îi vor înfrunta în sferturile de finală pe frații Alexander și Mischa Zverev reprezentând Germania.

Alte știri din Tenis de câmp