Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Basel: Copil se dezlănțuieMihaela Bobar / SportPictures.eu
25 Oct 2018

ATP Basel: Copil se dezlănțuie

Cea mai importantă performanță a carierei, prima sa victorie în fața unui jucător de top 10 ATP, l-a adus pe Marius Copil în situația de a intra între ultimii 8 jucători rămași în lupta pentru trofeul Swiss Indoor Basel, turneu de categoria ATP 500 cu premii totale în valoare de 1.984.420 EUR. Arădeanul clasat pe locul 93 ATP l-a depășit în minim de seturi pe croatul Marin Cilic, locul 6 ATP și favorit numărul 3 al tabloului, pentru a răzbuna cele două înfrângeri suferite în acest an la Cincinnati și la US Open.

Un joc de-a dreptul fantastic la serviciu, cu 21 de ași față de doar 4 ai croatului și fără nicio dublă greșeală comparativ cu 6 ale adversarului său, i-a dat aripi lui Marius care s-a impus cu 7-5, 7-6 (2) după o oră și 48 de minute de joc.

Vineri el îl va întâlni pe americanul de 20 de ani Taylor Fritz, locul 57 ATP, invitat să evolueze pe tabloul principal în baza unui wild card. Partida va fi una interesantă mai ales din punct de vedere psihologic, modalitatea de gestionare a succesului contra lui Cilic urmând a releva capacitatea lui Marius de a rămâne concentrat pe un obiectiv important, calificarea în prim sa finală de turneu ATP.

Alte știri din Tenis de câmp