Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Basel: Copil intră pe tabloul principalMihaela Bobar / SportPictures.eu
21 Oct 2018

ATP Basel: Copil intră pe tabloul principal

Cu o victorie împotriva principalului favorit al tabloului calificărilor, Marius Copil a obținut dreptul de a evolua pe tabloul principal al Swiss Indoor Basel, turneu de categoria ATP 500 cu premii totale în valoare de 1.984.420 EUR.

După ce ieri a trecut în primul tur de capul de serie numărul 5, germanul Mischa Zverev, locul 71 ATP, arădeanul a avut o evoluție meritorie și în meciul decisiv pentru accederea pe tabloul de 32 de jucători în fruntea căruia se află Roger Federer. În partida contra sârbului Dusan Lajovic, locul 50 ATP, compatriotul nostru clasat pe locul 90 ATP a păstrat scenariul care l-a consacrat și s-a impus în două seturi, diferența față de meciul de ieri fiind că a făcut totuși o concesie și a cedat un break în setul secund. Scorul stabilit după o oră și 6 de minute de joc a fost 6-3, 6-4 și îi asigură un număr de 20 de puncte de clasament și un cec în valoare de 14.700 EUR.

În primul tur al tabloului principal, Marius îl va avea ca adversar pe americanul Ryan Harrison, locul 59 ATP, jucător pe care încă nu l-a întâlnit în circuitul profesionist.

Alte știri din Tenis de câmp