Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Barcelona: Mergea, primul român în  semifinale Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Apr 2017

ATP Barcelona: Mergea, primul român în semifinale

Victorie importantă pentru Florin Mergea și Aisam-Ul-Haq Qureshi în sferturile de finală ale Barcelona Open Banc Sabadell, turneu ATP 500 cu premii financiare totale de 2.324.905 EUR. Cei doi au reușit să-i depășească pe principalii favoriți Henri Kontinen (Finlanda)/John Peers (Australia) în două seturi identice cu scorul de 6-4, 6-4 și sunt prima pereche care obține calificarea în semifinalele competiției.

După ce au condus cu 3-1 în primul set, Florin și Aisam au trebuit să reia munca de la capăt odată ce s-au văzut conduși cu 4-3 și după un break în ghemul 9 și un hold pe serviciu au pus capăt primului set. În cel de-al doilea au salvat două mingi de break în ghemul 2 și imediat după aceea au obținut unicul break al acestui act, punând capăt partidei după o oră și 5 minute de joc.

În penultimul act al competiției perechea româno-pakistaneză i-ar putea întâlni pe Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, cei care încă așteaptă să-și cunoască adversarii în sferturile de finală.

Alte știri din Tenis de câmp