Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Barcelona: Mergea joacă mâine cu trofeul pe masăDan Tautan / Mediafax Foto
29 Apr 2017

ATP Barcelona: Mergea joacă mâine cu trofeul pe masă

Duelul românesc dintre Florin Mergea și Horia Tecău a fost câștigat de primul după un meci de înaltă intensitate în semifinalele probei de dublu a Barcelona Open Banc Sabadell, turneu ATP 500 cu premii financiare totale de 2.324.905 EUR.

Florin și Aisam-Ul-Haq Qureshi s-au impus în fața lui Horia și a lui Jean-Julien Rojer în prelungirile supertiebreak-ului, meciul de aproape 100 de minute încheindu-se cu scorul de 6-3, 5-7, 14-12 în favoarea perechii româno-pakistaneze.

Echilibrul din teren a fost unul foarte sensibil, diferența din primele două seturi fiind făcută de câte un break, de altfel singurele din toată partida. Decisivul putea fi închis mai repede de Florin și Aisam, care au avut mingi de meci la 9-6, dar Horia și Juls au recuperat și au mai salvat alte trei șanse ale adversarilor, însă al treilea minibreak cedat a fost decisiv.

Cu 180 de puncte și un cec comun de 37.030 USD, Horia și Juls părăsesc Catalonia în timp ce Florin și Aisam se pregătesc să cucerească primul titlu împreună în a 15-a finală pe care compatriotul nostru o va juca, 6 dintre ele fiind câștigate, adversari urmând a le fi germanul Philipp Petzschner și austriacul Alexander Peya.

Alte știri din Tenis de câmp